Dags att skriva någonting igen

Sthlm imorgon!
Precis packat klart, men är rädd att jag glömt ngt ;P
Mp3 och kamera är iallafall nedpackade, så det viktigaste är med!


Men nu ska jag sova så jag är piggelin imorgon.
Later! :)

Later!

PAUSE härifrån. Idétorka - aldrig något att skriva - ovärt.

bye


Lalala

Jag och Theres inledde dagen med grillning på böles. Jättetrevligt, när vi väl hittade ett ställe att grilla på. Blev vid stranden. Vi var jätteduktiga och gjorde hamburgare. Förutom att vi tappade en av dem i sanden, men sånt händer ju, haha. Fortfarande inte fattat att det verkligen är sommarlov nu!

Nu ska jag ta en kopp te och se på film. Åh förresten, det är SNL idag! :D
Ha en bäst kväll! :)

Tivoli

Tivolit igår var hur kul som helst! Alla som jobbar där var helt galna, de sprang omkring och lekte och åkte saker. haha. Vi fick några gratisåk också! :D

och till dig i trädgård i norr vill jag bara säga... TACK! xD


Marabou - Jordgubb!

Idag när jag var och handlade såg jag att de hade börjat sälja marabou med jordgubbs-smak! Perfekt nu till sommaren. Jag var självklart tvungen att smaka, och det var hur gott som helst!
- Vad säger ni? Har ni smakat ? :D

Aldrig mer TC :)

Kom precis på att jag aldrig mer behöver fara tillbaka till TC. Shit. Känns jättekonstigt. Men samtidigt skönt. Jag trivdes där, men samtidigt hatade jag skolan. Hur går det ihop? Aja.. :)



Högstadiet > Done

Hello!

Inte skrivit på ett tag nu.
  Tivolit har kommit till stan, vilket betyder sommarfeeling! Vädret kunde dock vara lite bättre. Men det blir väl bättre framöver :D Imorgon är det sista riktiga skoldagen innan sommarlov, om man nu kan kalla den riktig. Så himla hääärligt!

RSS 2.0