shalala!

Back in the hole. Hade jättetrevligt på Holmön med er Ester & Klara, det får vi göra om! :D Resan dit var galen. Först fick han som jobbar på färjan spel på några som hade hoppat över relingen, så det blev fight. Ett tag senare kom polisen dit och kollade osv, så färjan blev en halvtimma försenad - inte alls kul när man sitter och trängs med massa okänt folk. Hade ju iof musik, så det funkade. När jag kom dit åt vi middag, sedan gick vi till festivalområdet. Tycker själva festivalen var bättre förra året, men det spelar ju egentligen ingen roll:) Haha, hade verkligen ingen aning om att Laleh var sådär sprallig och barnslig - så det var ju nästan roligt. Har inga bilder p.g.a. min "älskade" kamera som bara lägger av hela tiden.


Nu slocknar jag snart, så jag ska nog sova tidigt för en gångs skull. Take care! xx


Holmön







Holmön idag! :D Åker till Ester & Klara's stuga. Hoppas inte bussen och färjan är proppad.

Kvällens program :
Lördag 25 juli 19.00-22.00
Oppoppopporkestern
Wesley Koivumäki
Hanne Juul
Perssons Pack
Laleh

Men men, måste packa nu. Later xx

..

HAPPY B-DAY DAD!

21 Guns


Ingen tvekan om att det här är den bästa låten från Green Day's senaste platta. Sjukt vad bra den är!

Yes this fear's got a hold on me

..vad händer egentligen?=(

However, min dator har kommit nu! :D Blir mycket scrollande eftersom det är en mini-pc men den är ändå kanonbra! Perfekt att ta med sig överallt. Satt uppe till 6 imorse och förde över musik via bluetooth, sjukt ovärt men ändå. haha!


Vad ska ni hitta på för roligt idag? :)

A timekill to die for


Vad hittar man egentligen på när alla andra är bortresta? Det enda jag hittar på på dagarna just nu är att lyssna på musik och läsa. Jag som inte ens brukar läsa. Haha, något fel är det. Ibland blir det någon snabb sväng in till stan också, men åh vad tråkigt det är! Tipsa mig om saker man kan hitta på eftersom min egen hjärna uppenbarligen inte fungerar! 
Jaja. Åter till mina böcker och min musik :) Ha det bäst.

Fluorescent Adolescent


Åh, Arctic Monkeys är ju helt galet bra!

Now i'm happy!♥

Eftersom jag ska gå på lilja där man inte får bärbara datorer, så var mamma världens snällaste idag och beställde en dator åt mig, Acer Aspire One D250 ( http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=448318&cks=ASS&assoc=BF4CA933-0872-4153-A3DD-1CF6139E24C0 ) ! :D Så den lär väl komma inom tio dagar ungefär.  


This Sucks

Åhå, alla lämnar mig här i helvetet also known as Umeå. Ester & Klara åker iväg nu i en vecka. Theres åker till Danmark i en vecka. Maja är i stugan. Linnéa är i Halmstad. Mina cash är slut så jag kan inte ta mig någonstans.
Jag vill ha Augusti. D.v.s. gymnasiet börjar, och man har alltid något att göra. Anyway, kom hem! Klara, Ester - När drar vi till Holmön? :)) 

Oasis

Lyckliga människor som är på Wembley Stadium just nu!


The Hangover!

SE DEN! Bästa filmen just nu, sjukt bra!

" eller nej inte nästa vecka, jonas brothers spelar då "
hahahahahahhaha


Intagen(?)

Det blev mediaprogrammet på NTI som jag blev intagen till. Men jag vet inte om jag vill gå där längre. Funderar på att tacka NEJ till platsen. Men var skulle jag då gå? Vill isåfall försöka få en plats på AE, och satsa till tusen på engelskan! Hm, just nu är jag helt lost. Vet inte alls hur jag ska göra.

RSS 2.0