Christmas Lights

Imorse var det avslutning på skolan, var faktist riktigt bra förutom att vi inte fick något fika!? Vad tänker lärarna med egentligen?
Efter avslutningen blev det julklappsutdelning för mig, Hanna & Sissela. Till Hanna hade jag och S köpt en voodoo-docka med stort ass. Den var vacker. Av Hanna fick jag vita vantar och skumtomtar, som jag verkligen behöver så TACK! :D Och av Sissela fick jag glögg te och världens sötaste tesil + finaste skrutt. TACKTACKATACK! :D - Vill bara tillägga att jag precis sprang in i garderobsdörren som stod öppen när jag skulle svara i telefonen, powerrrrr.
.
Skrutt ville stå modell nu när han har lagad arm, tack igen för alla fina presenter! :)
(Det var inte jag som blev sugen på en skumtomte och öppnade påsen, det var skruttis. Fy, skrutt)

Rocky road

Lucia Movie Night i söndags/måndags var som väntat riktigt roligt! Vi såg Easy A, The Town och Love & Other Drugs. Easy A var superbra! Och jag antar att de andra filmerna också var okej, jag har inte bestämt mig om jag gillade dom än men Hanna och Sissela sa det så då litar jag på dom! :) Har tyvärr inga bilder därifrån eftersom dom skulle slå ner oss om vi fotade. Okej inte riktigt men ändå!;) Efter bion blev det mcdonaldsfrukost och sedan direkt till skolan. Kan säga att man var lite trött.
.
Idag hade vi sista kökslektionen, någonsin! Känns lite deprimerande nu när det är slut faktist.Vi gjorde julmat och julgodis idag, fick till och med julmust! Inte illlaaaa!

Nu är det jul igen!

.
Precis klätt granen, vilket betyder att nu nu nu är det jul!
Om man ändå hade samma julkänsla som när man var liten :)
.
Ska snart värma glögg, äta pepparkakor och försöka bli frisk från min förkylning till imorgon, då det är lucia movie night på SF! Wohoo, det kommer bli galet kul!
.
Ha en fortsatt bra helg allihopa!

orientera orientera!

Måste säga att jag älskar Grotesco, dom är genier allihopa. Men min humor är också väldigt speciell eller något. Trodde inget kunde slå förra säsongen men det ser ut som det blir så iallafall!

RSS 2.0