Hej hallå

Jag är bäst på att komma ihåg att skriva här.
Att jag nu endast gått 4 timmars skola på två månader börjar bli så drygt så jag snart inte orkar mer, haha. Kommer förhoppningsvis uppskatta skolan mer efter det här uppehållet, ja allt förutom tidiga mornar och prov. Sitter även och väntar på beskedet om man fått sommarjobb, vilket man får veta i April/Maj? Såå ett tag kvar, men jag måste ha ett annars tippar jag på att min sommar kommer att bli sämst. Fusk att vissa har det bra och får åka till Portugal! Inte för att jag vet vart det är. Nu vet alla att jag är bäst på geofragi. Eller vänta nu kom jag på vart Portugal ligger så jag tar tillbaka allt jag sa :)
.
++ Nu sitter jag and väntar på att mamma ska komma hem med pizza och jag har bestämt vart jag ska gå gymnasiet! Det blir Östra. Det verkade iallafall vara en bättre skola än jag trodde, iaf av det jag såg när jag och Klara var där! :)
.
- - Min födelsedag är på Fredag, d.v.s. långfredag. Då allt har stängt. Vad ska jag då hitta på? Någon som vet om någonting brukar ha öppet då över huvud taget?

RSS 2.0