i love you phillip morris

Var på bio igår med ester och klara. superskoj! :) Vi började med att gå och äta middag på frasses, där det blev lite galet haha. Sedan gick vi på bion, 3,5 timmar innan filmen började. Blev liite drygt men kul ändå:D Var en jättefin människa utanför SF som klara spanade lite extra på ;) Och filmen, jaa.. den var väl okej. Inget jag skulle se igen men godkänd! :)

och btw, att neo och inte lovestoned gick vidare igår i melodifestivalen var p.g.a. simon! skämmes

sweden vs. finland

Ser på hockey Sverige mot Finland. Står 1-0 till Sverige efter första perioden, woo. Jobbigt att det är i Vancouver med tanke på tidsskillnaden, varför kunde inte Sverige vara värd för vinter OS? Så all denna hemska snö iallafall kunde göra någon nytta. Det ska verkligen inte snöa i slutet av Februari!!! AAAAAAAH nu blev det ett till mål till SVERIGE! :D keep it up!!!

the big bang theory night

Har suttit uppe hela natten, som från första början bara var för att se hockeyn sverige vs. tyskland klockan halv två, men det slutade med att jag även såg en säsong av TBBT och har än så länge inte gått isäng. Känns som vanligt helkonstigt att gå och sova nu när man egentligen nyss vaknat, så jag lär stanna uppe tills jag svimmar :) Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Så vem vet, kanske blir en till säsong av the big bang theory. Men vem blir inte beroende av den serien? Jag menar tänk att ha kompisar som dom haha!


pancake day

Har precis ätit massor av pannkakor och glass till middag eftersom det är pancake day idag. Fast i Sverige är det ju mer semmeldagen som gäller, så hade snart tänkt gå på 7eleven och köpa en. Så himla gott det är!

RSS 2.0